Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Συμμετοχή Φοιτητών του τμήματος Πληροφορικής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΤΠΕ



normal Eikona 468Το Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνείς Συμμετοχές της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ), το οποίο πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 23 – 26 Σεπτεμβρίου 2010 στην Κόρινθο, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η ομάδα του Τμήματος, απαρτιζόμενη από τους φοιτητές Νίκο Καρκούλια και Δημήτρη Ευσταθίου και με επικεφαλή τον Δρ. Πέτρο Λάλο, ακαδημαϊκό του τμήματος, παρουσίασε στους συνέδρους έρευνα που έχει πραγματοποιήσει με θέμα "Αποτελεσματική Ενίσχυση της Ηλεκτρονικής Εκμάθησης, μέσω της Χρήσης Λογισμικών Κοινωνικής Δικτύωσης". Η οργάνωση της δραστηριότητας και η απαιτούμενη έρευνα έγινε με πρωτοβουλία των φοιτητών του Τμήματος Πληροφορικής, υπό τη καθοδήγηση του Δρα Λάλου και στηρίχθηκε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκμάθησης (e-learning) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μεταξύ άλλων εφαρμογών.
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, δίνει θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές για την προσπάθειά τους και εύχεται ολόψυχα και άλλες επιτυχίες στο μέλλον!