Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Διαγωνισμός "5G applications for the Pro's of tomorrow!"


INFOCOM newsΣε ιντριγκάρει η ενασχόληση με τις νέες τεχνολογίες και δίκτυα; Σου αρέσει να ανακαλύπτεις νέες εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και την καθημερινότητά σου; Θα ήθελες να είσαι από τους πρώτους που θα γνωρίσουν τις δυνατότητες των δικτύων 5G; Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε προ(σ)καλεί να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό τεχνολογίας "5G applications for the Pro's of tomorrow!" και να διεκδικήσεις σούπερ υποτροφίες!
Στόχος του διαγωνισμού, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου Mobile & Connected Worldείναι η ανάπτυξη εφαρμογών και τεχνολογιών που θα αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει η νέα γενιά δικτύων 5G. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν τις εργασίες τους για οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα ως τις 3/06/2019:

ΘΕΜΑΤΑ 

◊ Ανάπτυξη ή σχεδιασμός εφαρμογής Smart Home που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες των δικτύων 5G
◊ Ασφαλής χρήση δικτύων κινητής για τα αυτόνομα οχήματα
◊ Ανάπτυξη δομημένου πλαισίου δοκιμών για ενίσχυση των κινητών εφαρμογών που σχετίζονται με τη δημόσια ασφάλεια
◊ Κατηγοριοποίηση και παρουσίαση των κύριων τάσεων στις "έξυπνες¨ εφαρμογές των δικτύων κινητής 5ης γενιάς
◊ Ανασκόπηση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και οι οργανισμοί σε κινητά δίκτυα υπερυψηλής ταχύτητας
◊ Προσαρμογή του OWASP Mobile Security Project στις ανάγκες και τις δυνατότητες του 5G
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες του σήμερα και του αύριο, φοιτητές και απόφοιτους Πληροφορικής

ΕΠΑΘΛΑ

Οι 3 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν*:
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Μια υποτροφία 50% για το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα μεταπτυχιακό MSc Information Security and Computer Forensics ή το νέο MSc Data Science, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το University of East London.

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ:  Μια πλήρη υποτροφία για 1 σεμινάριο της ORACLE, επιλέγοντας ανάμεσα στο Oracle Database: Introduction to SQL (διάρκειας 60 ωρών) ή στο Java SE 8 Fundamentals (διάρκειας 40 ωρών) που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ:  Μια συμμετοχή αξίας €200 στα εξειδικευμένα σεμινάρια της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον ετήσιο θεσμό DevelopingU 2020.
*Οι υποτροφίες ισχύουν για τα τμήματα των προγραμμάτων των παραπάνω προγραμμάτων που θα τρέξουν το ακαδημαϊκό έτος 2019-20.

Βρες τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής εδώ!